Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața unității de Parchet pentru luarea unei alte măsuri preventive după ce a fost la locuința fostei concubine, deși femeia avea un ordin de restricție emis împotriva bărbatului.

“La data de 15 octombrie, în jurul orei 22:00, polițiștii Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că, la ușa locuinței sale s-a prezentat fostul concubin, deși pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție.

Din verificari, a rezultat faptul că fața de bărbat fusese emis la începutul lunii octombrie un ordin de protecție care îi interzicea să se apropie la o distanță mai mica de 200 de metri fața de femeie și de locuință acesteia.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.”, a anunțat Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here