Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Piteşti a fost reţinut de Poliţie, după ce ar fi pipăit mai multe fetiţe la un ştrand din localitate. Omul, care, potrivit martorilor, era în stare de ebrietate, a intrat în incinta locului de agrement şi s-a dus la un grup de fete, motivând că le învaţă să înoate.

Incidentul a avut loc ieri la Bazinul Olimpic din Piteşti, acolo unde Nicuşor Iordache (46 de ani), sub pretextul că vrea să înveţe fetele să înoate, le-a atins indecent. Speriate, fetiţele au alertat părinţii şi angajaţii bazinului, care au chemat imediat Poliţia, informează stirilekanald.ro.

După multe ore de audieri, timp în care a trebuit să explice anchetatorilor cum s-a petrecut incidentul şi de ce a ajuns să pipăie fetiţe de 10 ani, Nicuşor Iordache a fost arestat preventiv. Cercetat pentru agresiune sexuală, individul de 46 de ani a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore din partea procurorilor, urmând ca astăzi să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, informează site-ul sursata.ro. Pedeapsa pentru agresiune sexuală se încadrează între 3 și 10 ani, mai notează aceeaşi sursă.

susrsa: telegrama.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here