Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, au depistat în comuna Lipia  un bărbat bănuit că ar fi săvârșit mai multe infracţiuni de natură rutieră şi judiciară în perioada aprilie – iulie. Persoana în cauză a fost adusă la sediul poliției Snagov și a fost reținută pentru 24 de ore.

La data de 24 iulie, polițiștii din Snagov  au oprit  în trafic, un bărbat, de 35 de ani, din  municipiul București, în timp ce conducea pe o stradă  din comuna Lipia, fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul  etilotest, a rezultat  o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a refuzat  transportul  la spital  în vederea prelevarii de mostre biologice.

Pe numele celui în cauză polițiștii din Snagov și Popești Leordeni  au  întocmit în perioada 14 aprilie  – 09 iulie șase dosare penale pentru săvârșitrea mai multor infracțiuni pe raza județului Ilfov.

Astfel, în luna aprilie persoana în cauză ar fi  spart un geam, ar fi pătruns fără drept în interiorul locuinței unei femei din satul Lipia, unde a și înnoptat fără drept, iar la plecare ar fi adresat persoanei vătămate amenințări cu acte de violență și ar fi refuzat să părăsească locuința acesteia.

De asemenea în luna iulie, bărbatul în cauză nu  ar fi respectat prevederile unui Ordin de Protecție emis de Judecătoria Buftea.

Totodată pe numele acestuia au mai fost întocmite două dosare penale pe motiv că la data de 15 aprilie și 09 iulie, bărbatul ar fi condus un  autoturism fără permis de conducere și s-ar fi sustras de la prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore  pe bărbatul bănuit, iar   acesta  urmează  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea  în cursul zilei de astăzi cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă  cercetările, sub aspectul  săvârşirii infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu, nerespectarea hotărârilor judecătorești, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de monstre biologice.

Sursa: comunicat Poliția Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here