Un bărbat din comuna Bâlteni, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru furt din locuinţe, a fost depistat de poliţiştii din Gorj.

La data de 20 mai a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au depistat pe raza localității Bâlteni, un bărbat, de 47 de ani, din satul Peșteana Jiu, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Față de bărbatul de 47 de ani, magistrații Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea luării măsurilor legale pentru predarea către autorităţile italiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here