catuse2

catuse2La data de 12 februarie a.c., polițiștii ai Serviciului de Investigații Criminale Dâmboviţa și ai Serviciului de Investigații Criminale Timiş au depistat, pe raza municipiului Timișoara, un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care era urmărit național și internațional.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în noaptea de 7 spre 8 aprilie 2014, acesta, împreună cu un alt bărbat, ar fi aplicat mai multe lovituri cu corpuri dure şi un obiect tăietor-înţepător unei victimei, provocându-i leziuni care au avut ca urmare decesul acesteia.

Bărbatul se sustrăgea cercetărilor de la data comiterii faptei, poliţiștii desfăşurând activităţi specifice, în vederea depistării și prinderii acestuia.

Pe numele celui în cauză, magistrații Tribunalului Dâmbovița au emis, la data de 30 octombrie 2014, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Astăzi, 13 februarie a.c., bărbatul urmează să fie prezentat instanţei de judecată, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here