fbpx
luni, mai 29, 2023

Bărbați condamnați, prinși de polițiști și încarcerați

Citește Și

- Advertisement -

Doi bărbați care au fost condamnați de Curtea de Apel Ploiești au  fost prinși de polițiștii prahoveni și încarcerați. Unul dintre aceștia a fost găsit în comuna Bănești, în timp ce cel de-al doilea a fost prins în Filipeștii de Pădure.

Vezi în comunicatul de presă de mai jos detalii despre aceste cazuri:

  • Polițiștii câmpineni au depistat un bărbat din comuna Bănești, în vârstă de 55 de ani, pe numele căruia Curtea de Apel din Ploiești a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani și 10 luni. Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Mărgineni, județul Dâmbovița, pentru executarea pedepsei.
  • Și polițiștii din Filipeștii de Pădure au depistat un bărbat din comună, pe numele căruia Curtea de Apel din Ploiești a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Mărgineni, pentru executarea pedepsei.
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Trei mașini implicate într-un accident în Ploiești

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier luni după-amiază, 29 mai, în Ploiești. Accidentul s-a produs în zona...

Mai Multe Articole Ca Acesta