fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

FOTO: Bărbați prinși pescuind în Teleajen, deși este perioada de prohibiție

Citește Și

- Reclamă -
Jandarmii prahoveni și lucrătorii A.J.V.P.S. Prahova au prins mai mulți bărbați pescuind în Teleajen, deși este perioada de prohibiție.

Astăzi, în jurul orei 05.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova împreună cu lucrători ai A.J.V.P.S. Prahova au efectuat o activitate de patrulare în zona barajului Măneciu, în urma unor informații cu privire la faptul ca mai multe persoane au procedat la întinderea unor plase de pescuit în zona respectivă, conform IPJ Prahova.

„În jurul orei 11.00, în zona ,,Telejenel” au fost surprinși 4 bărbați în timp ce scoteau din apă două plase de pescuit în care erau prinse mai multe exemplare de pești de diferite specii”, a mai adăugat IPJ Prahova.

- Reclamă -

De altfel, peștii prinși au fost eliberați în mediul lor natural, iar bunurile au fost ridicate și predate organelor de urmărire penală în vederea continuării verificărilor.

IPJ Prahova a transmis cetățenilor:

„În perioada 9 aprilie – 7 iunie, se află în vigoare prohibiția pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial, ocazie cu care vor fi intensificate acțiunile punctuale care au drept scop protejarea fondului piscicol.

- Reclamă -

Recomandăm cetățenilor să înţeleagă necesitatea respectării legislației privind pescuitul și acvacultura și să protejeze fauna acvatică.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut