Ion Voinea, acuzat alături de Mihai Drăgușin că a violat și bătut cu cruzime o tânără din Câmpina, a fost arestat din nou, după ce a încălcat condițiile controlului judiciar! Concret, Ion Voinea a ajuns din nou în arest după ce nu s-a prezentat la Poliție pentru a semna conform programului stabilit de ofițerul de supraveghere, astfel că pe data de 21 noiembrie instanța a decis emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim că în luna ianuarie a început procesul în care Mihai Drăgușin, zis Pitulă, și Ion Voinea sunt acuzați că au violat și bătut o tânără de 19 ani, după ce au luat-o pe sus dintr-un club din Câmpina.

Incidentul reclamat de tânără a avut loc la finalul lunii iunie anul trecut, când fata a povestit că a fost luată cu forța dintr-un club de către cei doi inculpați și dusă cu un taxi la un hotel de la ieșirea din Câmpina. Aceasta spune că a fost violată și bătută în camera de hotel, în timp ce Voinea se pare că o amenința cu un cuțit. Abia după ora 9 dimineața, cei doi au adormit, iar tânăra povestește că a reușit să fugă din camera de hotel.

Detalii despre evenimentul de atunci puteți reciti aici!

În timpul cercetării, din cauza presiunilor la care a fost supusă și din teama de a i se face din nou rău, tânără a vrut să își pună capăt zilelor, așa că a înghițit un pumn de pastile și și-a tăiat venele. Din fericire, a fost găsită la timp de către iubitul ei și dusă la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

La scurt timp după acest incident, fata s-a confruntat cu o depresie severă și a beneficiat de tratament o perioadă. Când a aflat că Voinea a ieșit din arest, tânăra s-a temut că acesta îi va face din nou rău.

Citește aici detalii despre presiunile la care a fost supusă tânăra și familia ei pe parcursul cercetărilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here