Un bărbat din Măneciu a amenințat marți, 29 iunie, că își va arunca locuința în aer cu ajutorul a șase butelii cu gaz. Poliția Prahova a anunțat miercuri dimineață, 30 iunie, că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind plasat în Arest.

“În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Se efectuează cercetări în cadrul unui dosar deschis pentru tentativă la infracțiunea de distrugere prin incendiere.”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Reamintim că bărbatul de 63 de ani a fost imobilizat și dus la secție în urma unei intervenții a luptătorilor SIAS din cadrul Poliției Române (video jos).

“Față de acesta vor fi dispuse măsurile legale, bărbatul nefiind la prima faptă de acest gen.

Reamintim că, în luna ianuarie a anului curent, bărbatul a sesizat Poliția cu privire la faptul că își va incendia autoturismul, la fața locului acționând polițiștii.

Doar în cursul anului 2021, persoana în cauză a efectuat aproximativ 20 de apeluri prin SNUAU 112, invocând diferite motive nefondate, fapt pentru care a fost sancționat contravențional.”, a mai transmis Poliția Prahova.

Vezi aici imagini video de la intervenția “mascaților”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here