fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Bărbatul care a amenințat polițiști și jandarmi cu toporul și a spus că vrea să omoare un polițist, condamnat la închisoare cu suspendare! Video cu momentul scandalului!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Bărbatul care a amenințat polițiști și jandarmi cu toporul și a spus că vrea să omoare un polițist care îl amendase a fost condamnat la închisoare cu suspendare! Mircea Cătălin Grigore a fost condamnat pentru ultraj de instanța Curții de Apel Ploiești la doi ani și cinci luni de închisoare cu suspendare. În plus, judecătorii au decis ca bărbatul să presteze muncă în folosul comunității pentru 60 de zile în cadrul Parcului Memorial Constantin Stere sau în cadrul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești. Decizia instanței este definitivă. Totodată, instanța a decis că bărbatul trebuie să plătească fiecărei părți civile din dosar câte 5.000 lei, adică un total de 25.000 lei daune morale.

 - Ziarul INCOMOD
Click pentru a mări imaginea

„În baza art.39 alin.(1) lit.b) C.pen.aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 9 luni închisoare la care adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse, respectiv un spor de 1 an şi 8 luni urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 2 ani şi 5 luni închisoare. (…) În baza art. 93 alin.3 C.pen., inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate nu poate presta această muncă, în cadrul Administraţiei Parcului Memorial Constantin Stere din Ploieşti sau al societăţii S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. (…) Diminuează daunelor morale acordate părţilor civile (…) de la 10.000 lei fiecare la câte 5000 lei fiecare.”, se arată pe portalul instanțelor de judecată (foto dreapta).

- Reclamă -

Reamintim că scandalul a avut loc în august 2018, când ziarul Incomod a publicat imagini în exclusivitate cu bărbatul în vârstă de 37 de ani din Ploiești în timp ce amenința polițiști și jandarmi cu un topor, după ce spusese că vrea să omoare un polițist. Cătălin Mircea Grigore a fost reținut la acel moment pentru ultraj, după ce a fost audiat toată noaptea de 7 spre 8 august 2018. În dosar au fost audiați și polițiștii și jandarmii care au participat la acțiunea de imobilizare a bărbatului.

Bărbatul a ieșit pe stradă înarmat cu un cuțit și un topor, spunând că are intenția de a omorî un polițist de la Secția 2 Poliția Ploiești care îl amendase cu câteva luni în urmă.

În luna iulie 2018, bărbatul l-a văzut pe polițistul respectiv pe stradă și l-ar fi amenințat că îl omoară. Poliția s-a sesizat și a deschis un dosar penal pentru ultraj.

- Reclamă -

Cu câteva zile înainte de a amenința polițiștii și jandarmii cu toporul, se pare că bărbatul a sunat în repetate rânduri la Secția 2, întrebând când este polițistul de serviciu. Mai mult decât atât, se pare că l-a urmărit prin oraș cu scopul de a-l ataca, potrivit surselor din Poliție. Marți, 7 august 2018, bărbatul a ieșit pe stradă înarmat cu un cuțit și cu un topor și a plecat în căutarea locuinței polițistului respectiv.

Mai multe echipaje de Poliție și Jandarmerie s-au deplasat la fața locului, dar bărbatul s-a baricadat pe scara blocului, apoi s-a poziționat în ușa apartamentului, înjurând și amenințând cu toporul polițiștii și jandarmii care încercau să îl liniștească. După mai multe minute de negocieri, timp în care bărbatul îndemna jandarmii să tragă cu armamentul din dotare, s-a reușit imobilizarea sa și a fost condus la audieri.

În continuare vă prezentăm imagini în exclusivitate cu bărbatul care amenința și înjura polițistii și jandarmii, imagini amator, filmate de un locatar al blocului unde locuiește bărbatul recalcitrant:

https://www.facebook.com/ZiarulIncomod/videos/847067182350985/

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img