Bărbatul care a făcut scandal în Ploiești, dezbrăcat complet, ar putea fi arestat preventiv! Acesta, alături de încă un bărbat, a fost reținut de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, iar astăzi, 18 iulie, vor fi duși în fața instanței Judecătoriei Ploiești cu propunere de arestare preventivă.
Cei doi sunt acuzați de tulburarea liniștii și ordine publice, loviri și alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri.

Reamintim că în noaptea de 16 iulie 2019, poliția a fost anunțată prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că, pe raza municipiului Ploiești, între mai multe persoane a avut loc un conflict spontan.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că patru persoane, după ce au ieșit din incinta unei săli de jocuri de noroc, s-au întâlnit cu alte două persoane necunoscute, între ei având loc un schimb de replici.

Situația a degenerat, două persoane din grup, în vârstă de 24 de ani, respectiv 21 de ani, au fost lovite cu pumnii și picioarele de către ceilalți participanți la conflict, iar ulterior au fost transportate la spital.

La sosirea polițiștilor, unul dintre cei implicați în scandal a fost găsit dezbrăcat, fără a fi cunoscut cu probleme psihice.

Vezi aici video cu bărbatul dezbrăcat complet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here