Daniel Moroșan din orașul prahovean Mizil,  acuzat de tentativă de omor, rămâne în arest preventiv. Individul este acuzat că a încercat să omoare bodyguardul dintr-o discotecă. Conflictul a avut loc în weekendul treuct, la Mizil. Bărbatul tocmai ce a fost liberat din închisoare în baza recursului compensatoriu.

DANIEL MOROŞAN a fost reținut în noaptea de sâmbătă spre duminică fiind acuzat că a fost implicat într-o încăierare care a avut loc într-o discotecă din orașul Mizil. Potrivit unor surse judiciare, indivitul a spart un pahar, iar cu ciobul rămas a atacat bodyguardul cu care intrase în conflict. Victima a fost rănită în zona gâtului, iar medicul legist a apreciat că viața i-a fost pusă în pericol. Drept urmare, Moroșan este acuzat acum de tentativă de omor.

Agresorul a fost arestat preventiv, dar a considerat că măsura este una mult prea dură așa că a contestat-o la Curtea de Aepl Ploiești. Instanța a apreciat însă că bărbatul reprezintă un pericol public și a decis să mențină decizia Tribunalului Prahova. Moroșan va rămâne în spatele gratiilor cel puțin o lună de zile.

Daniel Moroșan este recidivist. El a fost condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare cu executare în 2015 pentru șantaj, dar în noiembrie 2019 a fost eliberat condiționat în baza recursului compensatoriu. El ar fi trebuit să rămână în spatele gratiilor până în data de 1.10.2022, dacă Tribunalul Prahova nu i-ar fi admis cererea de liberare condiționată. Dacă va fi găsit vinovat pentru tentivă de omor, la pedeapsa pentru această faptă se va adăuga și restul din pedeapsa veche de 1056 de zile, rămase neexecutate.

Deocamdată nu sunt date cu privire la stare de sănătate a victimei. Bărbatul tăiat în zona gâtului este internat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here