CRIVĂȚ ALEXANDRU-CORNEL (39 de ani) a plecat, duminică, să alerge pe un traseu montan din zona Azuga și nu s-a mai întors. Bărbatul este un foarte bun sportiv și cunoscător al întregii zone, fiind capabil să alerge zeci de kilometri pe munte. Prietenii se tem că a fost atacat de animale sălbatice. 

Bărbatul a pornit pe traseul care duce spre Clăbucetul Azugii duminică, la ora 14.00. Tatăl său l-a dus cu mașina până la intrarea în pădure.

Alergase pe traseul respectiv de foarte multe ori. De data aceasta, nu s-a mai întors, iar cei care îl cunosc se tem că s-a întâmplat ceva rău.

Este exclus să se fi rătăcit, pentru că știe foarte bine întrega zonă. De altfel, fiind un mare pasionat de natură, Alexandru are grijă de adăpătorile construite pentru cerbi, în pădure.

Bărbatul este într-o formă foarte bună. Prietenii spun că este capabil să alerge zeci de kilometri pe munte.

Se tem însă că a fost atacat de animale, în zonă fiind foarte mulți urși, dar și lupi.

Echipaje de jandarmi montani, salvamontiști dar și prietenii lui Alexandru au plecat, luni, în căutuarea acestuia.

Poliția l-a dat dispărut: 

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,70 m, greutate aproximativ 70 kg, chelie, ochii căprui, sprâncene arcuite și groase, față ovală.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcat cu o geacă de camuflaj, o pereche de pantaloni închiși la culoare și capul acoperit cu căciulă de culoare deschisă.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here