explozie brasov

explozie brasovBărbatul rănit în explozia produsă la o fabrică de pâine din Braşov în data de 5 noiembrie şi transferat miercuri la un spital din Graz, Austria, a murit.

Ion Gavrilescu, bărbatul în vârstă de 46 de ani, a murit la Graz, unde a fost transferat miercuri, de la Spitalul Judeţean Braşov, în condiţiile în care starea sa se înrăutăţise, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale.

Cealaltă victimă a exploziei aflată în stare gravă, o femeie de 51 de ani, este în continuare ventilată mecanic, însă starea ei este stabilă. De asemenea, şi ea urmează să fie transferată la o clinică din străinătate.

La Secţia de chirurgie plastică mai sunt internaţi trei bărbaţi cu vârste între 40 şi 55 de ani, însă starea acestora este bună, fără complicaţii.

Guvernul a decis miercuri că familia bărbatului care şi-a pierdut viaţa în urma exploziei va primi un ajutor de urgenţă de 5.000 de lei.

Explozia, urmată de un incendiu, s-a produs, joi seară, la fabrica de pâine Vel Pitar, situată în apropierea Stadionului Tineretului din Braşov, cu câteva minute înainte de finalul meciului FC Braşov – CSM Râmnicu Vâlcea din Liga a II-a de fotbal. Flăcările uriaşe au fost surprinse în direct de camerele video de la Stadionul Tineretului din Braşov.

sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here