Bărbatul suspectat că a lovit polițista locală cu mașina și apoi a fugit de la fața locului a fost plasat sub control judiciar, informează Biroul de Presă al Poliției Prahova!

Reamintim că vineri seară, 25 ianuarie, Mariana Buzia, o polițistă locală de la Serviciul Rutier, a fost lovită cu mașina de un bărbat căruia a vrut să-i atragă atenția că a oprit autoturismul neregulamentar, pe loc nepermis. Polițista locală a fost transportată la spital, după ce a suferit un atac de panică și a fost lovită la șold.

Ulterior, polițiștii locali au găsit mașina abandonată pe strada Jupiter, dar șoferul, un bărbat din Ploiești, a fost prins de abia sâmbătă, când a fost condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Reamintim că Mariana Buzia a mai fost lovită de o mașină în urmă cu un an, în Ploiești, tot în timp ce încerca să sancționeze un bărbat care parcase neregulamentar. La acel moment, bărbatul care este din Moreni, Dâmbovița, a lovit-o cu mașina și a fugit, fiind blocat în trafic de polițiștii de la Secția nr. 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here