Un polițist din Păulești a fost victima răzbunării unui bărbat căruia îi întocmise dosar penal! Noaptea trecută, 1 spre 2 octombrie, bărbatul i-a tăiat anvelopele de la mașina personală polițistului din Păulești.

Polițistul mai primise amenințări de la bărbat, după ce i-a întocmit un dosar penal pentru că a fost implicat într-un scandal în comună. Și oamenii care locuiesc în zonă spun tot că bărbatul respectiv ar fi cel care i-a tăiat anvelopele de la mașină polițistului. Inițial Biroul de Presă al Poliției Prahova anunța că a fost deschis dosar penal pentru ultraj și că principalul suspect este căutat.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul a fost găsit și reținut pentru cercetări, fiind adus la audieri la Biroul de Investigare a Criminalității din cadrul Poliției Prahova. Totodată, și polițistul din Păulești a fost chemat la audieri. Deși cei doi au fost audiați în sediul Poliției Municipiului Ploiești, Biroul de Presă al Poliției Prahova nu confirmă această informație, susținând că dosarul se află sub instrumentarea unui procuror și că nu pot fi comunicate date.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here