fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Bătaie ca-n filme în fața unui club din Ploiești. Un bărbat a fost la un pas de moarte – VIDEO EXCLUSIV

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Doi ploieșteni au fost atacați zilele trecute după ce au ieșit dintr-un club din Ploiești. Un grup de scandalagii i-au atacat în plină stradă. Unul dintre ploieșteni a fost lovit cu bestialitate în zona capului prăbușindu-se la pământ. A doua victimă a grupului de scandalagii s-a ales cu câteva răni ușoare în zona feței.Poliția municipiului Ploiești s-a sesizat și a demarat o anchetă pentru a identifica agresorii cu toate că nu s-au depus reclamații.

În dimineața zilei de 13 martie, doi ploieșteni care tocmai ieșeau dintr-un club din oraș pentru a merge acasă, au fost atacați de un grup de cinci persoane aflate, se pare, sub influența băuturilor alcoolice. Din imaginile surprinse de una din camerele de supraveghere a clubului, se poate vedea că altercația a avut loc chiar la ieșire, cele două persoane fiind lovite de agresori. În imagini se vede cum bărbatul în cămașă albă este lovit de un alt bărbat din grupul agresorilor, încearcă să se ferească, moment în care alt agresor îl lovește puternic lăsându-l inconștient. Victima cade și se lovește cu capul de ciment, fiind la un pas de moarte. Mai mulți bărbați care ieșiesră și ei din club încearcă fără succes să-i potolească pe bătăuși. Cel lovit este cu greu adus în simțiri, după lovitura primită el suferind și o intervenție chirurgicală în zona capului. A doua victimă este lovită de câteva ori în zona feței suferind răni ușoare.

- Reclamă -

Redacția ziarului Incomod a solicitat Poliției un punct de vedere. Din informațiile noastre nu au fost identificați toți participanții la acest scandal. Vom reveni pe marginea acestui subiect. Dacă aveți informații referitoare la identitatea agresorilor anunțați Poliția sau scrieți-ne pe adresa redacției, [email protected]. Reporterii noștri vor proteja identitatea celor care oferă informații despre acest caz.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img