Trei bărbați de etnie romă s-au bătut luni seară în incinta mall-ului Afi Palace Ploiești! Dispeceratul firmei de pază Tiger Security, care asigură paza în mall, a sesizat dispeceratul Poliției despre faptul că în incinta complexului comercial a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, iar Poliția s-a deplasat la fața locului.

În urma cercetărilor, s-a descoperit că a fost vorba de un conflict între un bărbat pe de-o parte și alte două-trei persoane de cealaltă parte. Bărbatul care era singur s-a luat la ceartă cu o altă persoană, care și-a chemat și alte cunoștințe să îi sară în ajutor, iar cearta a degenerat în bătaie. Când a ajuns poliția la fața locului, doar primul bărbat se mai afla acolo, fiind și sub influența băuturilor alcoolice. Ulterior au mai fost identificate două persoane care au luat parte la bătaie, toți având acum dosare penale pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, loviri și alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Asupra unuia dintre scandalagii a fost găsit un briceag.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Un bărbat dintre cei trei a fost reținut de polițiști și urmează să fie prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cel mai grav a fost rănit bărbatul care era singur, acesta suferind un traumatism cranio-cerebral minor grad 1, hematoame epicraniene, multiple lovituri, contuzii și escoriații, însă, după acordarea îngrijirilor medicale nu a rămas internat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here