bataie strada
Foto cu caracter ilustrativ

Scandal în cartierul Radu de la Afumați din Ploiești! Patru tineri s-au luat la bătaie, duminică seară, în jurul orei 20.00, unul dintre aceștia fiind înjunghiat de trei ori.

La ora 22.04, un apel la 112 anunța că pe strada Națiunii din Ploiești, în dreptul imobilului nr. 67, a avut loc un conflict între mai multe persoane. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba de patru bărbați, câte doi de fiecare parte, care inițial și-au adresat injurii, iar cearta a degenerat ulterior într-o bătaie în toată regula. Totul a culminant cu punctul în care un bărbat de 29 de ani l-a înjunghiat pe altul de 34 de ani de trei ori, în zona fesieră, cu un cuțit. Rănile nu i-au pus, însă, viața în pericol. Un alt bărbat a suferit escoriații la nivelul capului.

Polițiștii i-au identificat pe cei patru implicați în scandal (ceilalți doi cu vârste de 24, respectiv 33 de ani), iar tânărul care a dat loviturile de cuțit a fost reținut de polițiști și, ulterior, plasat sub control judiciar.

Deși inițial cei implicați nu au vrut să colaboreze cu oamenii legii, ulterior ambele grupuri au depus plângeri, unul împotriva celuilalt. Polițiștii efectuează cercetări împotriva celor patru pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și pentru loviri și alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here