Două eleve de liceu din Câmpina, una în vârstă de 15 ani, alta de 17 ani, au ajuns la spital în urma unei altercații care a avut loc în parcarea din fața clubului FH din Câmpina. Incidentul a avut în noaptea de vineri spre sâmbătă, după miezul nopții.

Potrivit martorilor, Oana C. (foto), în vârstă de 17 ani, elevă la liceul Nicolae Grigorescu din Câmpina a fost așteptată la ieșirea din club de alte două fete, Lavinia N. și Diana A, amândouă în vârstă de 15 ani, eleve la Liceul Energetic din Câmpina. Între cele trei a început o ceartă care a degenerat într-o bătaie în toată regula.

Martorii spun că Oana C. a fost atacată de cele două fete, trântită la pământ și lovită în față cu bocancul. Se pare că în altercație a intervenit și un băiat, care a încercat să le despartă, iar una dintre bătăușe s-a ales cu o rană la picior. Oana C. a ajuns la Spitalul Floreasca din București cu răni grave în zona feței și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Lavinia N. a ajuns la Spitalul Municipal din Câmpina unde a fost tratată.

Poliția Câmpina spune că până la acest moment nu există nicio reclamație din partea părinților, dar s-au sesizat din oficiu și fac verificări după ce pe rețelele de socializare au apărut informații legate de acest caz.

În același timp, Florin Frățilă, un consilier local din Câmpina, a cerut public ca cele două agresoare să fie audiate la școală de directorul unității de învățământ și să suporte consecințele pe cale administrativă.

Vezi mai jos galerie foto:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here