Din ce în ce mai multe persoane speculează politic tragedia petrecută în clubul Colectiv. Prima persoană care a anunțat înființarea Partidului Colectiv a fost un bărbat din Timișoara, apoi a apărut pe Facebook Partidul Național Colectiv și pe 4 noiembrie a fost înregistrat domeniul partidulnationalcolectiv.ro. De remarcat este și faptul că site-ul prelucrează date cu caracter personal, însă, nu respectă legislația în vigoare.

Daniela Ștefănescu, din Bacău, a depus pe 6 noiembrie la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) o cerere în regim de urgență pentru înregistrarea mărcii verbale Partidul Colectiv România. Interesant este de observat că acronimul ar fi PCR, care amintește de Partidul Comunist Român.

Patru zile mai târziu, pe 10 noiembrie, a mai apărut o cerere la OSIM tot pentru marca verbală Partidul Colectiv, de data aceasta depusă de Fănel Zainea din București. Coincidență sau nu, la fel se numește și “predicatorul din Piața Unirii”.

A treia cerere pentru această marcă a fost depusă pe 11 noiembrie de Mihai Ionuț Bratiloveanu, din București. Însă, în cererea depusă de acesta s-a strecurat o ironie, în ceea ce privește clasa la care a încadrat marca: “schipamente pentru stingerea incendiilor”.

Mihai Ionuț Bratiloveanu este deja deținătorul mai multor mărci, dintre care amintim ZIUA, SPECTATORUL, MAGNATZII, REACȚIUNEA, UNIVERSUL LIBER, IMPARȚIAL și RESTAURANT CIȘMIGIU.

 

Sursa: www.supervizor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here