Bătaie ca-n filme, marți seară, 1 septembrie, în satul Glina, din județul Ilfov. Trei persoane au ajuns la spital, după ce două familii s-au bătut pe străzile din localitate, potrivit Mediafax.

Poliția Ilfov a fost sesizată că în satul Glina este în desfășurare un conflict între mai multe persoane. Polițiștii orașului Popești Leordeni și Pantelimon au ajuns după conflict acolo, însă au găsit o femeie și doi bărbați răniți, rezultând „indicii pertinente cu privire la faptul că au fost implicați în conflict”.

“Din primele verificări, a rezultat faptul că patru persoane ar prezenta leziuni traumatice, două dintre acestea fiind transportate cu ambulanța la o unitatea spitalicească din București, o persoană s-a deplasat cu mijloace proprii, iar o persoană refuzat deplasarea la spital.

De asemenea, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat 11 persoane implicate în incident și au condus la sediul Poliției orașului Popești Leordeni cinci persoane, pentru audieri, în prezent fiind desfășurate activități procedurale, pentru găsirea tuturor persoanelor participante.

Totodată, cercetările sunt continuate de către polițiștii ilfoveni pentru stabilirea cauzelor care au generat starea conflictuală, precum și în vederea stabilirii cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.”, a anunțat Poliția Ilfov într-un comunicat de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here