Patru tineri s-au bătut noaptea trecută în Ploiești, chiar în fața sediului Inspectoratului de Jandarmi Prahova. Scandalul a pornit în fața unor blocuri de le Șoseaua Vestului, apoi tinerii s-au alergat și s-au încăierat în intersecția din fața sediului Jandarmeriei.

“In data de 11.09.2020, in jurul orelor 22.10, un echipaj de jandarmi aflat in exercitarea atributiunilor de serviciu a intervenit in zona de vest a municipiului Ploiești la intersectia străzilor șoseaua Vestului cu Gh. Grigore Cantacuzino pentru aplanarea unei altercații iscată pe fondul unui conflict spontan intre mai multi tineri care se loveau reciproc. Jandarmii au intervenit prompt, au aplanat conflictul si au identificat faptuitorii, întocmind în cauza acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Loviri sau alte violente”, în conformitate cu prevederile art.193, Cod Penal. Persoanele implicate în conflict, împreună cu documentele de sesizare, au fost predate organelor de urmărire penală, pentru continuarea cercetărilor.”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei.

Detalii aici: https://www.ziarulincomod.ro/bataie-strada-chiar-fata-sediului-jandarmeriei-din-ploiesti/Sursă video IJJ Prahova

Gepostet von Ziarul Incomod am Samstag, 12. September 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here