Astăzi, 19 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au efectuat două percheziții domiciliare, în comuna Tătaru și în comuna Sângeru, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 19 ani, bănuit de săvâșirea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Un mandat de aducere a fost pus în executare. Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 16 spre 17 octombrie, persoana bănuită ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu o femeie în vârstă de 94 de ani.

Persoana bănuită a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri. Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

1 COMENTARIU

  1. Da într-adevăr, mare om…mare caracter. Mă întreb ( retoric ) ce zace în căpătâna unui gerontofil ca ăsta’.Am mai văzut femei în vârstă care să arate bine pe la 50-60 ani ( cu excepție pe la 70… genul actrițelor de la Hollywood sau a altor cântărețe / artiste ) dar la 94 de ani ce naiba ar putea să te mai atragă fizic la o femeie ?! Şi nu spun ( a nu-mi fi răstălmăcite cuvintele ) în sensul că se justifica violul dacă ar fi fost mai tânără, ci am făcut doar o comparație ( femeie frumoasă la 50-60 ani ) față de care ,, să zicem ” că măcar ar fi putut avea o atracție, oricare ar fi fost ea ( chiar şi bolnavă ).Dar în acest caz nici dacă era ultima femeie de pe pâmânt, nu cred că ar fi putut vreun bărbat adevărat să se compromită astfel (să se preteze la aşa ceva).Iar ,, chestii ” ( ,, aşa zise justificări / motive ” ) de genul ,, am fost beat sau drogat şi nu am ştiu ce fac “…,, nu țin la mine unul “. Dacă ar fi făcut sex cu o capră şi s-ar fi filmat…iar din înregistrare reieşea faptul că animalului ( caprei ) nu îi displace,mai degrabă l-aş fi înțeles decât în situația dată.Bleah !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here