fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

BCCO Ploiești anchetează furtul de la Raiffeisen în urma articolelor apărute în ziarul Incomod

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

După ce ziarul Incomod a publicat, în exclusivitate, faptul că mai multor prahoveni le-au dispărut banii din conturile de la banca Raiffeisen, BCCO Ploiești a demarat cercetări în acest sens.

Până la această oră, nicio persoană nu a depus plângere la IPJ Prahova sau la BCCO Ploiești (Brigada de Combatere a Criminalității Organizate) în legătură cu cele întâmplate la Mizil, însă, aspectele sesizate în materialele de presă publicate de ziarul nostru fac acum obiectul verificărilor de către structurile specializate ale BCCO Ploiești.

- Reclamă -

Reamintim că deși inițial s-a vehiculat că a fost vorba de un atac de tip skimming (activitate ilegală prin care o persoană obține în mod fraudulos datele stocate pe banda magnetică a cardului-nr), se pare totuși că a fost vorba de un IP din Asia care a atacat serverele băncii, iar hackerii au trimis sumele de bani în mai multe conturi din toată lumea, inclusiv Asia și Statele Unite ale Americii.

Una dintre persoanele căreia i-au dispărut banii din cont ne-a povestit exact cum au decurs lucrurile și ce explicații i-au oferit reprezentanții băncii după acest incident.

Citește aici mărturia victimei!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut