fbpx
miercuri, mai 29, 2024
spot_img

Bebeluș de o zi, în stare gravă, transferat cu avionul la alt spital

Citește Și

- Reclamă -

Un bebeluș de doar o zi a fost transferat cu un avion SMURD de la un spital din Timișoara la Capitală, fiind în stare critică.

Este vorba despre un bebeluș care a fost diagnosticat cu o afecțiune cardiacă gravă. Transportul s-a făcut în 40 de minute, iar nou-născutul a fost preluat de medicii de la Spitalul de Urgență Marie Curie.

„În urmă cu doar câteva minute, echipajul avionului SMURD nr. 1123 a încheiat cu succes o misiune de salvare, ce a constat în transferul unui bebeluș, în vârstă de doar o zi, aflat în stare critică, de la Timișoara la București. Nou-născutul a fost diagnosticat cu o afecțiune cardiacă, fiind necesar transferul acestuia, de urgență, la București. Având în vedere starea bebelușului, a fost solicitat avionul SMURD, care a preluat nou-născutul de la Timișoara și l-a transferat, în mai puțin de 40 de minute, la București, unde a fost predat în grija medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Skłodowska Curie”, a anunţat seara trecută, într-un comunicat, Inspectoratul General de Aviație al MAI.

- Reclamă -

Aici urmează să fie supus mai multor investigaţii.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Reactoare de ultimă generație instalate în rafinăria Petromidia

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a introdus în fluxul operațional al rafinăriei Petromidia două reactoare...