Caz șocant în județul Constanța, unde un bebeluș a fost salvat dintr-o hazna de către pompieri, după ce mama nu și-a dat seama că naște.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Pecineaga, iar mama și fetița venită pe lume au fost transportate de urgență la spital.

La locul intervenției au venit de urgență mai multe echipaje de pompieri și paramedici, după ce au gost alertate să intervină pentru a scoate un nou-născut din haznaua unei gospodării. Femeia nu ar fi realizat că naște în momentul în care se afla în wc-ul din curte.

Fetița a căzut direct în hazna în urma nașterii, iar pompierii au reușit să o scoată, conștientă. A fost preluată de echipajul SAJ de la fața locului

În 2020, România era pe ultimul loc în UE privind locuinţele cu toaleta în interior. Ponderea locuinţelor din ţara noastră care nu au o toaletă în interior este de peste 10 ori mai mare decât media din Uniunea Europeană.

România este, astfel, singurul stat din UE, unde aproape un sfert din populaţie trăieşte în locuinţe care nu au toaletă în interior, arată datele publicate de Eurostat.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here