bora

boraAcuzată că i-ar fi spart contul de Facebook deputatului Mircea Roșca (detalii aici), Bianca Bora, șefa Tineretului Liberal Prahova, a lansat un atac dur la adresa fostului lider PNL Prahova. Bora susține că Roșca este în spatele mai multor acuzații care i-ar fi fost aduse, ba chiar că el este și cel care a instrumentat înlăturarea ei de la conducerea TNL.

Reamintim că săptămâna trecută organizația de tineret a partidului a încercat să o dea jos, peste jumătate din membrii dându-și demisiile. Detalii aici!

“Domnul Mircea Roșca este în continuare paranoic și poate mă apuc să scriu o carte despre dumnealui, dacă continuă cu acuzațiile acestea nefondate. Iar colegii de la ph-online sunt trimiși în judecată și ne vom vedea în instanță. Toate atacurile din ultima perioadă la adresa mea, inclusiv faptul că au vrut să îmi ia capul de la TNL Prahova, este tot mâna lui Mircea Roșca, care a început un război personal cu mine pentru că nu mai are ce să facă altceva. Din momentul în care dumnealui a intrat în arest, eu am făcut un pas înapoi pentru că mi se pare că nu este normal să intru în cârdășie cu niște pușcăriași, iar din momentul în care eu am decis să nu mai fac echipă cu dumnealui au început niște atacuri personale la adresa mea. Nu am idee cine i-a spart contul de Facebook, organele abilitate vor afla, am înțeles că a depus o plângere la DIICOT, doar în momentul în care se va finaliza ancheta vom afla cine este făptașul, până atunci să tacă și să nu mă mai atace pe mine în presă”, a declarat Bianca Bora pentru reporterii Ziarului Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here