ACCIDENT BUCOV 11

ACCIDENT BUCOV 11În această seară, în comuna Bucov a avut loc un accident rutier în urma căruia un biciclist a fost grav rănit. Potrivit spuselor martorilor, biciclistul a fost inițial acroșat de o mașină Ford, apoi aruncat pe contrasens unde a fost lovit în plin de o altă mașină.
Surse din Poliție au declarat reporterilor Incomod că la volanul Fordului se afla Costin Bolgiu, fiul directorului Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Prahova (AJVPS), Valeriu Bolgiu.
Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată de urgență la spital.
Conducerea Poliției Prahova nu a considerat că acest accident trebuie mediatizat! De obicei, presa era anunțată de toate evenimentele rutiere majore excepție făcând desigur cazurile ”delicate” de care nu trebuie să afle presa.
Este de notorietate pasiunea chestorului Viorel Dosaru, șeful Poliției Prahova, pentru vânătoare deși credem că în cazul de față este vorba de o pură coincidență…

Iată o galerie foto de la accidentul din comuna Bucov.  Vă avertizăm, imaginile sunt necenzurate și pot genera un puternic șoc emoțional!

ACCIDENT BUCOV 1
ACCIDENT BUCOV 2
ACCIDENT BUCOV 3
ACCIDENT BUCOV 4
ACCIDENT BUCOV 5
ACCIDENT BUCOV 6
ACCIDENT BUCOV 7
ACCIDENT BUCOV 8
ACCIDENT BUCOV 9
ACCIDENT BUCOV 10
ACCIDENT BUCOV 12
ACCIDENT BUCOV 13

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here