Una dintre victimele accidentului deosebit de grav produs joi seară la ieșirea din Ploiești, în zona Carrefour, a decedat la spital. În accident au fost implicate o dubă și o ambulanță Mediurg, care transporta patru pacienți care fuseseră la dializă, potrivit ISU Prahova. 

Persoana decedată este o femeie. O altă persoană care fusese încarcerată în urma accidentului se află acum la Terapie Intensivă, ventilată mecanic, în stare gravă.

Șoferul vinovat ar fi cel care conducea duba, un bărbat de 69 de ani. Acesta a virat stânga către Blejoi, la intersecția cu Bulevardul Republicii, fără a acorda prioritate ambulanței.

“Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 69 de ani, care se deplasa la volanul unei autoutilitare din direcția DN1 către Blejoi, ajuns la intersecția cu DJ100I (Bulevardul Republicii), posibil pe fondul efectuării unui viraj la stânga către Blejoi, fără a acorda prioritate unei ambulanțe private care circula regulamentar pe direcția Ploiești către DN1, a intrat în coliziune cu aceasta.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul conducătorului auto de 69 de ani”, a transmis IPJ Prahova.

Cinci persoane au fost transportate la spital, toate din ambulanță, șoferul și cei patru pacienți.

Foto: ISU Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here