ipj prahova 1

ipj prahova 1Astăzi o angajată a clubului FC Petrolul a depus reclamație la Poliție, susținând că fost agresată de concubina finanțatorului Daniel Capră, Clarisa Vârceoroveanu.

Detalii despre eveniment puteți citi aici!

Ca de obicei, însă, Biroul de Presă al Poliției nu catadicsește să ofere detalii despre un astfel de eveniment, întrucât purtătorii de cuvânt au refuzat să comenteze acest caz.

Contactată de reporterii ziarului Incomod, victima a confirmat faptul că a depus o plângere penală la Poliția Municipiului Ploiești pentru lovire, că i s-a dat un număr de înregistrare pentru această plângere, că i-au fost fotografiate vânătăile de către polițiști dar, în ciuda tuturor acestor detalii oferite de victimă, Biroul de Presă al Poliției refuză să confirme informațiile.

“Se fac verificări în urma celor sesizate de voi (n.r.: articolul din presă)”, a fost punctul de vedere al Biroului de Presă al Poliției Ploiești.

Oare Biroul de Presă refuză să comenteze și să ofere detalii de frica unuia dintre adjuncții chestorului Viorel Dosaru, întrucât este un lucru cunoscut faptul că Daniel Capră este protejat de acesta?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here