Biserica de lemn din Parcul IOR, din Bucuresti, a fost vandalizată cu mesaje pro LGBT scrise cu vopsea roz. “Be gay”, “do crime” si “LGBT” sunt câteva dintre mesajele scrise pe pereți și uși. Și icoanele au fost vandalizate.

Vasile Bănescu, purtatorul de cuvănt al Bisericii Ortodoxe Române, a catalogat acest gest drept “un exemplu strident dintr-un lung șir de acte violente:

“”Toleranța clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, lovește din nou. Si face ceea ce știe ea mai bine: vandalizează, murdărește, expectorează mesaje grotesti si, în accese de supremă inteligență, își scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe peretii frumoasei biserici ortodoxe din lemn situată în parcul bucureștean IOR.

Doar un exemplu strident dintr-un lung șir de acte violente dictate și întreținute de o hidoasă ideologie (neomarxistă) eminamente anticreștină, aplaudată pe alocuri inclusiv mediatic, care infestează progresiv și progresist mediul universitar si social occidental, dar care, în virtutea mimetismului deja consacrat la noi, își găseste, iată, adepți si în România”, a transmis Vasile Bănescu.

Politia Capitalei a oferit un punct de vedere pentru G4Media si a transmis ca face cercetari pentru distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here