fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Biserica Sf. Voievozi din Ploiești, obligată de instanță să dărâme clopotnița-UPDATE

Citește Și

- Reclamă -

biserica - Ziarul INCOMOD

UPDATECurtea de Apel Ploiești a amânat pentru data de 16 noiembrie pronunțarea în dosar , zi în care se va decide dacă biserica Sfinții Voievozi din Ploiești va fi nevoită să dărâme clopotnița.

- Reclamă -

Parohia Sfinții Voievozi din Ploiești este obligată de instanță să dărâme clopotnița, asta după ce mai mulți ploieșteni au dat în judecată biserica, deranjați de zgomotul produs de clopot. Procesul s-a aflat pe rolul instanței de contecios administrativ din cadrul Tribunalului Prahova încă din anul 2009, iar instanța de fond s-a pronunțat în favoarea reclamanților. Sentința, dată în vara acestui an nu este una definitivă, și a fost contestată la Curtea de Apel Ploiești care urmează să se pronunțe astăzi în cauză. De data aceasta decizia va fi una definitivă.

Scandalul „clopotul” a început în anul 2009, atunci când mai multe persoane care aveau locuințele în imediata apropiere a bisericii Sf. Voievozi au reclamat faptul că zgomotul produs de clopot le crează un real disconfort, clopotnița fiind construită mult prea aproape de casele lor. Parohia, dar și Primăria Ploiești au fost chemate în judecată de COCA RADU AUREL ANTON, RIZEA GEORGE și RIZEA CORALIA care au cerut anularea autorizaţia de construire nr. 523/ 28.07.2008. Tribunalul Prahova a decis “să oblige pârâta Parohia Sfintii Voievozi să demoleze, cu respectarea prevederilor legale incidente, construcţiile edificate de aceasta în baza respectivei autorizaţii. ”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut