CITYGATE Hipodrom Apartments, un dezvoltator imobiliar, vine cu o ofertă de Black Friday: 20% discount pentru plata integrală. 

CITYGATE Hipodrom Apartments va schimba modul în care arată la ora actuală intrarea în oraș din zona de sud, din imediata apropiere a Hipodromului. Vorbim despre construirea de la zero a unui proiect ambițios, care își propune să ofere viitorilor locatari tot ce au nevoie în interiorul complexului.

Un proiect inovator care se întinde pe o suprafață de 52.000 metri pătrați, constituit din 14 clădiri cu un design modern și executate arhitectural cu cea mai mare atenție la detalii. 1.200 de apartamente vor fi construite în cadrul proiectului, iar complexul va avea toate facilitățile unui cartier rezidențial de lux: supermarket, cafenele, piscine, terenuri de fotbal, pistă de atletism, locuri de joacă și spații verzi. Complexul va fi realizat în imediata apropiere a Hipodromului Ploiești, oferind priveliște către acesta.

Puteți solicita o ofertă la numărul de telefon 0371.784.557, pe adresa de email [email protected], sau la showroom-ul CITYGATE din Bulevardul București, nr. 45B, Ploiești.

Mai multe imagini și informații despre viitorul complex rezidențial puteți vedea pe site-ul citygate-hipodrom.ro/.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here