Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Raiț și Mihai Mărgineanu vin la Ploiești pentru un show caritabil. Sâmbătă, 9 iunie, cei patru vor avea un spectacol de stand-up la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar sumele de bani strânse din vânzarea biletelor vor fi donate pentru Maya, o fetiță care are mare nevoie de ajutor.
Maya Ștefan suferă de paralizie cerebrală, iar părinții nu își pot permite tratamentele medicale de care are nevoie fetița. Actorii din Las Fierbinți fac un gest impresionant și donează încasările de la show-ul din Ploiești.
“SPECTACOL CARITABIL – ASPIRAȚIE, AMBIȚIE, DORINȚA !
MIHAI BOBONETE, ADRIAN VĂNCICA si MIHAI RAIT intr-un Super Stand up Comedy Show
Invitat Special MIHAI MĂRGINEANU
9 iunie ora 18.00, Ploiești , Casa de Cultură a Sindicatelor

Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani.

Mihai Bobonete, Adrian Văncica si Mihai Rait impreuna cu invitatul special Mihai Mărgineanu se intalnesc sâmbata 9 iunie, la Ploiești, intr un show de exceptie, un spectacol caritabil, la Casa de Cultură a Sindicatelor, ora 18.00.
Personajul principal este Maya Stefan si dorinta ei de a invinge paralizia cerebrala. Am avut sansa de a cunoaste o fetita extraordinara, o luptatoare in adevaratul sens al cuvantului si am facut promisiunea ca o vom sustine, ca o vom ajuta, ca vom lupta alaturi de ea.
Nu este placut sa iti petreci timpul prin centre de recuperare, prin alte orase, pe drumuri, departe de familie. Insa faptul ca exista aceasta posibilitate de recuperare, ne-a facut sa organizam acest spectacol caritabil, pentru a ii putea oferi mai multe sanse la normalitate.
Mai stiu ca suntem multi ! Iar cand suntem “multi”, “putin” cu “putin” inseamna “enorm” ! Fiti alaturi de Maya, ajutati-o sa depaseasca acest obstacol !
Toate fondurile stranse in cadrul evenimentului vor fi donate catre Asociatia Maya Stefan.
Biletele se gasesc la casa de bilete ale salii de spectacol precum si online pe vandbilete.ro, myticket.ro si entertix.ro.
Informații : 0723 531 330.”, se arată în anunțul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here