Bogdan Davidescu, fostul primar al comunei prahovene Șotrile, căruia instanța nu i-a validat mandatul pentru că este condamnat penal, a anunțat că va candida din nou la alegerile locale care se vor organiza la finalul acestui an.

Printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Davidescu și-a anunțat consătenii că în comună vor fi organizate noi alegeri, dat fiind că instanța a invalidat mandatul, iar el va fi printre candidați.

”În urma alegerilor care au avut loc în data de 27 septembrie, am fost ales primarul comunei Şotrile. Candidatura a fost aprobată, dar invalidată de către un judecător ‘drept’, neţinând cont de opinia dvs. În urma acestei hotărâri vor avea loc noi alegeri locale şi vă anunţ pe această cale că voi candida încă o dată cu încrederea că voi avea din nou susţinerea dvs”, a anunțat Davidescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul primar a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru pornografie infantilă. Davidescu a ajuns în această situație după ce a avut o relație cu o adolescentă din comună pe care a filmat-o în ipostaze indecente. Tânăra a fost cea care l-a reclamat la poliție.

Bogdan Davidescu a fost demis din funcţie, prin ordin de prefect, la începutul acestui an. La scurt timp, acesta s-a reinters în primărie, dar în funcția de consilier al viceprimarului cu atribuții de primar.

A candidat ca independent la alegerilor organizate în septembrie 2020 și a obținut cele mai multe voturi, dar Judecătoria Câmpina nu a validat alegerea lui Bogdan Davidescu în funcția de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here