bogdan toader

După ce Roberta Anastase a afirmat că Ganea și Pană sabotează proiectele PNL confirmând că există tensiuni între PNL, PSD și ALDE, aceasta spunând că în politică toți cei în funcții ar trebui să muncească împreună în primii trei ani de mandat și nu să refuze implementarea unor proiecte doar pentru a-i face rău partidului concurent, reacțiile nu au întârziat să apară.

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader a declarat că în lipsa unor proiecte majore și ca să nu-și asume eșecul, PNL dă vina pe PSD: ”PSD-ul va sprijini proiectul noului spital. Cât despre acuzațiile de sabotaj, întreb și eu, care proiecte? Să dea doamna Anastase exemple de proiecte unde ne-am opus. Noi nu ne opunem niciunui proiect, dar cei de la PNL și-au dat seama că de când a câștigat Dobre primăria nu au venit cu niciun proiect major. Și atunci e mai ușor să acuze decât să-și asume. Să-mi fie cu iertare, dar dacă și Ganea și Pană sunt opoziție… Sunt oameni concilianți, înțelegători, genul de oameni care vor să construiască, nu să distrugă prin opoziție.”.

De asemeni și Cristi Ganea președintele PSD Ploiești a respins acuzațiile Robertei Anastase, acesta precizând că PSD susține orice proiect indiferent din partea cărui partid vine, atâta timp cât este în interesul ploieștenilor. Iar despre primarul Dobre a spus că o primărie nu se conduce prin ședințe extraordinare sau de îndată care nu au avize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here