Conducerea ”Alianței pentru Prahova”, formată din PSD, PPU-SL şi Partidul Pro România, și-a făcut cunosctute,  miercuri, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Hipodrom Ploiești,  motivele care au stat la baza unificării formațiunilor de stânga.

În acest context, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, candidatul alianței la șefia Consiliului Județean, a punctat faptul că prin acest demers s-a dorit transmiterea unui mesaj de solidaritate și de unitate.

”Este important să înțelegem că în aceste timpuri, în aceste momente grele prin care trecem cu toții, toată societatea românească, nu doar Prahova, trebuie mai mult ca oricând să dăm dovadă de unitate și de solidaritate”, a susținut Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Totodată, candidatul social democraților la șefia CJ a anunțat faptul că de astăzi este oficial în campanie electorală, cu toate că nu și-a dorit ca alegerile să se desfășoare în această perioadă în care numărul cazurile de coronavirus a crescut alarmant.

Legat de formarea ”Alianței pentru Prahova”, viceprimarul Cristian Ganea, candidatul comun pentru funcția de primar al Ploieștiului, a susținut că era nevoie de această alianță a formațiunilor politice de stângă, reamintind faptul că acesta a pierdut alegerile deorece ”stânga nu a fost unită”.

“Mulţumesc tuturor celor care cred în Alianţa pentru Prahova, singura capabilă să guverneze atât pe plan local cât şi judeţean. Acum patru ani am candidat la Primărie, dar am pierdut pentru că stânga nu a fost unită, pentru că ploieştenii au dat încredere Partidului Naţional Liberal, care astăzi îşi bate joc de sănătatea ţării, care a luat în derâdere alocaţiile şi pensiile. Astăzi, la Ploieşti, alianţa îşi propune o listă de consilieri competenţi, care vor veni cu un program de dezvoltare urbană pentru a scoate la lumină oraşul Ploieşti”, a declarat Cristian Gandea, candidatul comun pentru Primăria Ploieşti.

 

La conferinţă au participat Bogdan Toader, candidatul comun al alianţei pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Graţiela Gavrilescu, preşedintele PPU(SL) Prahova, Cristian Ganea, devenit candidatul comun al alianţei la Primăria Ploieşti, propus de Pro România, Radu Oprea, senator PSD, Mădălina Lupea, candidat propus de Pro România pe lista comună pentru Consiliul Judeţean Prahova, fostul senator Ion Luchian şi George Botez, consilier local PSD. De asemenea, au fost prezenţi candidaţii la primăriile din Băicoi – Marius Constantin, actual primar, propus de PPU(SL), Câmpina – Nicolae Moisescu, propus de PSD, şi Urlaţi – Costin Bolgiu, propus de Pro România.

Reprezentanţii celor trei formaţiuni au explicat că pentru Consiliul Judeţean şi cele două municipii, Ploieşti şi Câmpina, vor exista candidaţi comuni ai alianţei, în 22 de localităţi vor exista candidaturi comune PSD-PPU(SL), iar în Starchiojd, Urlaţi şi Ariceştii Rahtivani vor fi candidaturi comune PSD-Pro România.

 

1 COMENTARIU

  1. Ciocoii vechi,ciocoii noi nu v-ați săturat de ei,zici că sunt fete mari la maritat(după 4 ani de matrapazlîcuri și nefăcînd nimic pentru cetatenii prahoveni),cu cămăși albe apretate din comisioanele si traficul de influență!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here