Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a ironizat faptul că primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, critică Guvernul României.

Reacția liderului social-democraților prahoveni vine după ce Ministerul Dezvoltării a anunțat că la Ploiești vor ajunge 20 de troleibuze, 9 autobuze electrice și 20 de tramvaie, achiziționate cu fondrui guvernamentale.

”În timp ce Adrian Dobre nu ratează nicio ocazie de a ataca Guvernul României, Ministerul Dezvoltării modernizează transportul public din Ploiești.

Achizițiile de mijloace noi de transport în comun destinate ploieștenilor sunt proiecte derulate de către Ministerul Dezvoltării Regionale, parte a Guvernului Dăncilă.

Cele 20 de troleibuze, 9 autobuze electrice și 20 de tramvaie noi, mijloace de transport public ecologice, nepoluante, sunt achiziționate de către Ministerul Dezvoltării Regionale, prin accesarea de fonduri europene.

Vorbim despre zeci de milioane de euro, doar pentru Ploiești, fonduri accesate de ministerul menționat pentru a veni în ajutorul autorităților publice locale!

Nu pot decât să mă bucur că, astăzi, în sfârșit, Adrian Dobre a recunoscut faptul că MDRAP este liderul parteneriatului privind achiziționarea de mijloace de transport pentru orașe din întreaga țară. Primarul Dobre a ales să informeze corect ploieștenii cu privire la investițiile realizate de Guvernul României pentru locuitorii municipiului.

Din păcate, însă, se anunță campanii de dezinformare foarte bine puse la punct, cu multă mizerie aruncată în spațiul public. De aceea, fac apel pe această cale la cetățeni să cântărească foarte bine informațiile pe care le primesc pe diferite căi – în special în mediul online – și să discearnă între adevăr și minciună.

Vă asigur că voi folosi întotdeauna mijloace de informare și nu tehnici de manipulare, din respect pentru dumneavoastră și pentru funcția pe care o dețin!”, a scris Bogdan Toade, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here