Un bărbat care a refuzat să oprească la filtrele de poliție a murit joi în județul Botoșani după ce polițiștii au tras asupra mașinii sale, anunță Monitorul de Botoșani.

Inițial, bărbatul a încercat să lovească mașinile de poliție care îi barau calea în orașul Flămânzi, impactul fiind evitat de poliție. Din acel moment a început urmărirea, iar polițiștii au tras mai întâi focuri de avertisment, apoi au încercat să țintească roțile mașinii.

Bărbatul a fost însă rănit de gloanțele polițiștilor, mașina a derapat și a intrat într-un șanț, potrivit comunicatului Poliției citat de Monitorul de Botoșani. Polițiștii au efectuat manevre de resuscitare și au chemat ambulanțele. (Foto: Monitorul de Botoșani)

Potrivit medicului Georgiana Lazăr de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati, bărbatul de 34 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate la faţa locului.

Şoferul a fost împuşcat în zona hemitoracică stângă, iar glonţul este posibil să îi fi pătruns în inimă sau să-i fi secţionat aorta, transmite Agerpres.

Anchetatorii susţin că victima este din judeţul Iaşi şi nu se cunoaşte deocamdată motivul pentru care nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

1 COMENTARIU

  1. BRAVO, dupa ani de zile…BRAVO…manelistii si smecherii de cartier trebuie pusi cu botul pe labe si sa aiba FRICA SI RESPECT fata de lege si fata de oamenii in uniforma, va sustin din toate punctele de vedere.Respect si numai sanatate va doresc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here