O crimă oribilă a fost comisă noaptea trecută într-o comună din Brăila. O tânără de 27 de ani, care urma să nască peste câteva zile, a fost ucisă de fratele iubitului ei. Tânăra a sunat la 112 și a anunțat că bărbatul i-a dat foc la casă, dar până să ajungă salvatorii, bărbatul a omorât-o, înjunghiind-o de mai multe ori, inclusiv în zona pieptului.

Crima a avut loc în jurul orei 03.45, în comuna Măxineni, județul Brăila. Cu doar câteva clipe înainte să fie ucisă, tânăra a sunat la 112 unde a anunțat că bărbatul a dat foc locuinței.

Potrivit Antena 3, între cei doi a avut loc o adevărată luptă în curtea casei unde locuiau. Potrivit surselor citate de Antena 3, femeia a suferit numeroase plăgi înjunghiate profunde, inclusiv în zona pieptului.

Imediat după crimă, bărbatul ar fi încercat că își ia viața, cu același cuțit cu care a înjunghiat-o pe tânără, provocându-și mai multe răni. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean unde primește îngrijiri medicale.

Se pare că tânărul a mai fost în trecut internat la Spitalul de Psihiatrie.

Tânăra urma să nască în doar câteva zile, scrie debrăila.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here