Mai multe persoane care participau seara trecută la un eveniment privat în județul Brașov au necesitat îngrijiri medicale. Două dintre acestea au fost transportate la spital.

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 seara trecută în jurul orei 20.50 cu privire la faptul că la nivelul unei societăți comerciale din localitatea Sâmbăta de Sus, din județul Brașov, unde se desfășura un eveniment privat, mai multe persoane ar acuza stări de rău.

13 persoane au fost consultate la fața locului de către cadrele medicale, iar două dintre acestea au fost transportate la spital, în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila și reprezentanți ai DSP Brașov și DSV Brașov.

“În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “comercializarea de produse alterate”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here