Un bărbat care a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, a fost urmărit prin centrul Capitalei, până când a intrat cu mașina într-un stâlp. Poliția a anunțat că șoferul era băut și se afla sub influența drogurilor.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, în jurul orei 09:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în intersecția Bd. Aviatorilor/Piața Victoriei au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Bd. Aviatorilor.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și și-a continuat deplasarea către Piața Romană, încercând să se sustragă.

În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea conducătorului autovehiculului, care la intersecția Bd. Gheorghe Magheru/Str. George Enescu a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe trotuarul situat pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l in aerul expirat.

Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pt consum de o substanță.

Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice și a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin. 1 și 2 din Codul Penal.

Video: facebook.com/watch/?v=471341357647571&extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&ref=sharing.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here