Un polițist în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident produs lângă Palatul Parlamentului, joi seară, 25 februarie. Polițistul a intrat cu motocicleta într-o mașină. Tânărul era agent șef-adjunct de poliție în cadrul Brigăzii Rutiere.

Accidentul s-a petrecut, joi seară, în centrul Bucureştiului. Potrivit primelor informaţii, motociclistul în vârstă de 30 de ani a mers cu motocicleta pe o roată. Acesta nu a mai putut să oprească la semafor și a intrat violent într-o altă mașină, care circula din sens opus.

„În jurul orei 18.56 Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Libertății. Conducătorul unui autovehicul care circula pe Bd. Libertății dinspre Bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.”, a precizat Brigada Rutieră.

Poliţistul în vârstă de 30 de ani era agent șef-adjunct de poliție în cadrul Brigăzii Rutiere. Tânărul se afla în timpul liber, cu motocicleta personală, în momentul în care a intrat în coliziune cu autovehiculul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here