fbpx
luni, mai 29, 2023

București: Un profesor a apărut în lenjerie intimă la orele online

Citește Și

- Advertisement -

Un profesor de la Școala Centrală din București a apărut în lenjerie intimă în fața elevilor în timpul unui curs online. Părinții au făcut plângere la Ministerul Educației, la Inspectorat și la școală, transmite Digi 24. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a trimis Corpul de Control la Școala Centrală, anunță hotnews.ro.

Potrivit Digi24, profesorul a intrat în concediu fără plată.

- Advertisement -

Părinții au declarat că dascălul obișnuiește să jignească elevii constant și că au depus plângeri împotriva cadrului didactic la Ministerul Educației, la Inspectorat și la școală.

„În calitate de ministru, n-o să mă antepronunț înainte de finalizarea anchetei. După finalizare, o să mă raportez la maximul de sancțiuni permise de cadrul legal, e cel stabilit în Parlament. Oricât de mult ne-am dori să-l forțăm, suntem obligați să respectăm legea până îl schimbăm”, a spus ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

„Sunt, din păcate, și astfel de exemple. Îndrăznesc să cred că sunt efecte secundare ale perioadei de criză pandemică. Ministerul Educației are în vedere și acest caz de la Școala Centrală. Nu e la prima abatere, nu e singura abatere reclamată, e vorba și că a transmis unor părinți rezultatele școlare ale altor elevi. Aceste lucruri sunt în analiză la nivelul inspectoratului și al corpului de control. Înainte să vin aici, am cerut să meargă corpul de control la școala centrală, pentru a verifica situația. E un exemplu regretabil și trebuie să beneficieze de măsuri în consecință”, a mai spus Cîmpeanu, potrivit hotnews.ro.
- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Prahova în Acțiune a devenit partid național: România în Acțiune

Prahova în Acțiune, partid care funcționa la nivelul județului Prahova, a devenit organizație națională, fiind înscris oficial în Registrul...

Mai Multe Articole Ca Acesta