Bugetul de venituri și cheltuieli al societății Hale și Piețe S.A. nu a primit astăzi girul Consiliului Local Ploiești. Consilierii au votat împotriva proiectului, după ce însă în sala de ședințe s-a iscat un adevărat scandal pe această temă.

Gheorghe Sârbu, președintele de ședință, a început prin a-l acuza pe actualul directorul al societății, Emanuel Ilie, de incompetență, spunând că la baza declarațiilor sale stă ultimul raport al Curții de Conturi efectuat la Hale și Piețe. Din acest motiv, Sârbu a spus că grupul PNL nu va vota acest proiect, refuzând ca Primăria să mai aloce bani pentru această instituție. Imediat, Marcian Cosma, un alt consilier local, l-a acuzat pe Sârbu că încearcă să influențeze votul consilierilor, lucru interzis de lege.

George Botez a adus însă în discuție pericolul ca angajații Hale și Piețe să nu își primească salariile dacă municipalitatea nu votează acest proiect. În acest sens, au fost cerute lămurire de la directorul societății, Emanuel Ilie, dar și de la directorul economic al Primăriei.

Într-un final, consilierii locali au ajuns la concluzia că Hale și Piețe își permite să plătească salariile și fără ca municipalitatea să dea gir acestui proiect, astfel de bugetul de venituri și cheltuieli al societății nu a primit votul consilierilor.

Vezi mai jos video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here