reparatii curente strazi ploiesti
Autorităţile ploieştene urmează să dezbată joi după-amiază un proiect de majorare a bugetului alocat pentru reparaţii curente de străzi.

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare din 18 august a Consiliului Local Ploieşti figurează un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului municipiului pe 2022, în care cea mai importantă modificare propusă vizează alocarea bugetară pentru reparaţii curente.

Primăria a semnat contractele pentru repararea străzilor din Ploieşti în următorii 4 ani

Astfel, conform propunerii, bugetul pentru străzi ar urma să fie majorat cu 500.000 de lei, până la valoarea de 12,5 milioane. Măsura e luată la solicitarea Direcţiei Tehnic-Investiţii din Primărie, care a argumentat că se impune suplimentarea bugetului, pentru execuţia lucrărilor de reparaţii curente care se execută periodic la nivelul infrastructurii rutiere sau pentru lucrările de reparaţii accidentale, generate din cauze neprevăzute, precum accidente rutiere sau calamităţi.

Suplimentare de buget pentru repararea străzilor din Ploieşti

Cheltuielile respective sunt incluse în secţiunea de funcţionare a bugetului Ploieştiului, total separat de alocările bugetare pentru modernizarea de străzi, care intră în secţiunea de dezvoltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here