Cadavrul unei femei a fost descoperit, vineri seara, în faţa unui bloc din sectorul patru al Capitalei. Femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost găsită dezbrăcată, ar fi căzut de la etajul imobilului, potrivit stirileprotv.ro.

Când medicii au ajuns la faţa locului, tânăra se afla în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată. Incidentul a avut loc într-o zonă de blocuri, pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti.

Surse medicale susţin că în momentul resuscitării, victima mirosea a alcool, mai scrie stirileprotv.ro. Anchetatorii iau în calcul mai multe scenarii: un accident, o crimă sau sinucidere. Totuşi, vecinii sunt de părere că cel mai probabil nu a fost un accident. „Nici să aluneci pe balcon nu se poate, balustradele sunt destul de înalte, nu ai cum…”, a declarat un locatar. „Nu s-a aruncat…nu crede nimeni că s-a aruncat ea”, a afirmat un alt vecin.

Vecinii nu o cunoşteau pe victimă, cel mai probabil aceasta locuind cu chirie. Anchetatorii urmează să verifice şi înregistrările de pe camerele de supraveghere din incinta blocului.

sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here