Descoperire macabră făcută la o groapă de gunoi din Ilfov! O persoană a sunat la 112 să anunțe faptul că la groapa de gunoi Vidra a găsit cadavrul unei femei, a anunțat Poliția Ilfov.

“La data de 24 februarie, în jurul orelor 09:01, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apelul 112 de către o persoană cu privire la faptul că la groapa de gunoi Vidra a fost găsită o persoană de sex femeiesc, decedată.

La fața locului s-a deplasat de îndată o echipă operativă de lucru formată din ofițeri din cadrul Serviciul de Investigații Criminale, polițiști criminaliști și polițiști de ordine publică din cadrul Poliției oraș Popești Leordeni, pentru efectuarea de verificări și investigații specifice. Cu această ocazie a fost găsit cadavrul unei femei care la prima vedere nu prezenta urme vizibile de violență.

A fost anunțat procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov precum și Serviciul de Medicină Legală, care urmează să se deplaseze la fața locului și să ridice cadavrul în vederea efectuării necropsiei.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept, precum și identificării persoanei decedate.”, au anunțat reprezentanții Poliției Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here