morga
Cadavrul unui bărbat din Vaslui a zăcut 4 luni la morga Spitalului Județean Ploiești, după ce un polițist din cadrul IPJ Prahova a uitat să-i anunțe familia că a murit. În tot acest timp, rudele, care l-au dat dispărut la poliție, l-au căutat disperate. Au aflat de soarta acestuia când primarul din localitatea vasluiană unde omul avea domiciliul a consultat Evidența Populației, pentru alegerile de duminică… 

Adevărul a ieșit la iveală după ce primarul din comuna Bogdanești (Vaslui), de unde se trăgea mortul, a verificat listele electorale la Evidența Populației. Ieri, pe 23 septembrie, a observat că în dreptul numelui Crăciun Gheorghe e trecut decedat. 

Bărbatul avea 52 de ani și lucra în Ploiești, în construcții. Pe data de 23 mai 2020, a vorbit ultima dată cu familia. Și-a anunțat rudele că vine acasă. Și-a luat un bilet de tren de la Gara de Sud, dar i s-a făcut rău.

Oamenii au chemat ambulanța, însă bărbatul a decedat, în scurt timp, la spital.

Fiind considerată moarte suspectă, medicii au chemat poliția. Iar polițistul care a completat fișa a trecut că bărbatul nu are rude care să fie contactate (!), astfel că totul a fost tratat ca un caz social. 

Cadavrul a rămas 4 luni la morga Spitalului Județean.

Asta deși rudele omului l-au dat repede dispărut la poliție, știind că era în drum spre casă.

Culmea, în acest timp, rudele bărbatului au fost chemate la mai multe identificări de cadavre, ale unor bărbați neidentificați decedați în circumstanțe deosebite (găsiți în pădure, de exemplu)

La 4 luni, pe 23 septembrie, primarul care a descoperit la Evidența Populației că bărbatul este de fapt mort le-a spus rudelor să meargă la Ploiești.

Aici, oamenii au aflat că trebuie să plătească 40 de lei pentru fiecare zi în care cadavrul a stat la morgă. 

Poliția Prahova a deschis o anchetă pentru a vedea din ce cauză polițistul a scris în raport că bărbatul nu are rude.

Culmea e că omul avea buletinul în buzunar… 

3 COMENTARII

  1. MILIȚIA şi PARCHETELE din ,,Romanistan” sânt de nivelul celor din lumea a treia , sau chiar mai jos ( rău ).Cât de tâmpit poți să fi în funcție , sau de fel , ca să nu verifici simplu o bază de date…şi să constați astfel că la adresa decedatului ( sau în localitate ) mai locuiesc persoane ( măcar una singură ) care au / poartă acelaşi nume de familie ? Nu mai vorbesc de vreun telefon dat la autoritățile din localitatea unde locuia omul ( inclusiv la colegii melteni’ ) pentru verificarea situației. Mai ales că vorbim despre o persoană decedată, a cărei identitate era cunoscută de la momentul decesului ( poate avea şi vreun telefon mobil la el , de vreme ce a vorbit cu puțin timp înaintea decesului cu familia ) ! Este ,, de noaptea minții ” ! Acestea sânt ,,genul de filme horror reale”, de zi cu zi , din haznaua Romanistan ; pe care le-am trait şi le sufăr pe propria mea piele din cauza caricaturilor ăstora’ securiste criminal-mafiote , incompetente şi corupte ( infractori travestiți în uniformă şi în robă , pe mână cu infractorii – interlopii ordinari executanți , parte din O.C.M.P.R. ) !

  2. P.S. Familia să nu plăteasca nici măcar un leu la morgă , să-i impute ,,organelor” judiciare ; din contră , aceasta dreptul la despagubiri morale în primul rând , din partea celor responsabili şi vinovați.Auzi la ei … ,,au uitat” ! Dar dacă murea mă-sa melteanului şi uita altu’ ca el ,, să îl anunțe ” , ce ar fi zis şi făcut la rându-i ? Ce era omul acela…vreun pantof pierdut în gară ? Atât de insignifiant părea în ochii paraziților ăstora’ îmbuibați , ca să pretinzi ulterior în bătaie de joc ,, că ai uitat ” ? Ar trebui să- i ducă cineva în mijlocul desertului şi să-i uite acolo…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here